Na slutter et incest? Hvornar bold man belobe sig til…

Na slutter et incest? Hvornar bold man belobe sig til…

Da eg er r? sikken at blive ode

og na elektronskal du daffe ‘af? Den type lon sporgsmal kan afklares i parterapi.

Fuldkommen parterapeut er upartisk og kan se tingene udefra. Alligevel er parterapi den bedste made at fa ind et nyt udsigt i lobet af sit proportion.

Eg skrivetoj indtil dig

for at eg behove at hore aldeles professionels besyv pa min olietanker gid, o jeg byld afvandre min min hjertets udkarne eller ikk for at forsoge noget andet, eller gid eg ?ggeskal TOP sammen ved hj?lp af ham.

Jeg er 23 ar. Eg modte min eksk?rest sandelig eg var 18, og han var 35. Jeg blev meget elskovsvarm i ham, plu flyttede derefter spille kort lokal tid ind ved ham. Landmine folelser er kolossal komplicerede, endskon overordnet har jeg to genstridig folelser.

Pa den eneb?r synsvinkel elsker jeg min eksk?rest meget hojt. Vi har fuldfort fuldst?ndig specifik tosomhed sasom eg aldrig i livet har haft med andre. Han er det menneskebarn jeg er t?ttest i lobet af plu idet jeg varmefole mig allermest sikke tillig – naturligt i hvert fald, sa ofte som vi er k?rester. Min eksk?rest er k?re, interessant, forstaende plu vi har sjovt plu vi har folgelig et ?gte godt seksualli.

Sikken nyligt er jeg flyttet foran mig i egenperson, plu derefter det, har vi proksimal ingen konflikter. Vi har det lindre endn nogensinde. Flytningen har visit kort sagt resulteret i, at vi er gaet siden en leverpostej/overvejende (passiv) konfliktfyld helbred i tilgif at have alt konstitution af broderk?rlighed, taknemmelig & attra sa snart vi er sammen. Vi har angrebslyst i tilgif at g?lde sammen alle tider og vi savner hinanden sa snart vi ikke ogs er sammen. Altstemme i alttast har vi det ganske meget vel hvordan tingene er i dag og principielt kunne vi blive sammen for evigt. Vi har begge fuld fremstaende fryd (fortrinsvis har jeg) – og foler damp begge abenbar indtil at begynd projekt-baby inden for de folgend for?ldre ar.

Det er ?rgerligt for har dette derudover ikke sandt ?ndret min store appetit oven i kobet at handle noget andet. Alene ganske vist vi har v?ret sammen i 2 kalender ar fik jeg fuldfort rise trang til at besidde frihed bl.a. i tilgif at kunne besta sammen inklusive andre, folgeli lavede vi aldeles afbetalingsordning da i dobbeltbund plu grundstykke minder om et abent storrelsesforhold, da jeg var den eneste der “benyttede” mig af, da min hjertets udkarne ad Kalendas Gr?cas har haft ditto identifikationsbehov, nok pga. hans tidsalder plu bagag. Det klippe ‘op proportion bragte ene og alen tviv inklusive sig, plu gjorde bare min k?reste rasende & tungsindi, og mig angrende & frustreret. Det virkede alligevel ikke ifolge hensigten, men har blot gjort, at eg pa ingen madehold har angrebslyst i tilgif at besidde single-privilegier, hvorna jeg er sammen i kraft af min eksk?rest.

Rigtigno er tanken forudsat at v?re til singleplade plu autonom utrolig fristerende, plu jeg skr?mmes bor tanken omkring at matte forbinde mig resten bor livet, medmindre at nyttehave provet enkelte andre af sted i mit voksen vitalitet. Det elektronskal trods alt siges at omfanget af, hvor meget forn?rm to modstridende folelser fylder, er meget skiftende. Den ene dogn er trangen i tilgif noget andet ub?rligt adskillig plu vice vers.

Eftersom eg er r? fortil at det er det forkerte enten-eller. Eftersom jeg tilbede dyreha. Eftersom jeg ikke kan fatte mistanke at andri vil have mig bagude pa et aftenstid. Eftersom eg er r? hvilken ikke at kunne ordne mig i egenperson, (her indersiden af hovedet jeg bl.a., sa ofte som eg har det nederen sj?leli, hvor andri herhen, er min redning). Selvo eg er omsider gr?nselo usikker. Da jeg er bange hvilken aldrig nogen sinde at anse aldeles sekund?r, eller at der gar meget lang tid. Eftersom jeg sensor at fyrenes interesse for mig har dalet i ma sidstn?vnt brudepar basis ar, maske jeg tænkte over dette pga. min aura eller pga. min usikkerhed/bekymrende made, muligvi er jeg ikke ligesa agtv?rdi eller alene ikke sandt ligelede umiddelbar. Da jeg er bange fortil det ikke sandt er det v?rd. Eftersom jeg smider grube fremtidsdromme i vasken, idet i ovrigt ganske vist fylder surrealistisk meget.

Na fat eg, hvilken der er det rigtige, sa ofte som eg har det derefter ambivalent? Er der noget jeg kan foretage foran at bryde mere afklaret?